weer naar buiten

We hebben alles om van jouw tuin weer een feestje te maken!
Gratis verzending

Bij orders vanaf €60

Vandaag besteld

Binnen 3 werkdagen in huis

Duurzaam

En altijd scherp geprijsd

Veilig kopen

Webshop Keurmerk gecertificeerd

Populaire producten

Luxe tuin acessoires

Alles voor in en rondom de tuin

Luxe Tuin Accessoires is uw leverancier voor al uw tuin accessoires ideeën. Met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinen verzorgen wij nu ook de online verkoop van luxe tuin accessoires. 

Heb jij advies nodig voor de aanleg of het onderhoud van je luxe tuin accessoires? Wij helpen jou graag verder. Luxe tuin accessoires werkt samen met www.poelhoveniers.nl waardoor we alle expertise voor uw tuin onder 1 dak hebben, contact kan zowel telefonisch als per mail. Ook voor tuin verlichting is luxetuinaccessoires.nl het juiste adres. luxetuinaccessoires.nl heeft meer dan 10 jaar ervaring met tuin accessoires en tuinverlichting. Luxetuinaccessoires.nl is gecertificeerd door stichting Webshop Keurmerk. Daar kun je mee thuiskopen!

Heb je nog vragen?

Wij werken samen met
Poel Hoveniers

Zelf leggen wij geen tuinen aan, maar wij werken samen met Poel Hoveniers. Een professionele hovenier uit de regio Noord-Holland die dat graag en goed voor de klant doen. 

Zij kunnen u volledig helpen met het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin en/of sierbestrating. Met meer dan 15 jaar ervaring maken zij van uw tuin een droomtuin!

Winkelwagen